Een impressie van ons assortiment:

KOFFIE

Onze koffie afdeling is één van de meest uitgebreide van Nederland. Van oudsher een afdeling gericht op de Duitse klant, weten heden steeds meer Nederlandse klanten onze koffie afdeling te waarderen. Of u op zoek bent naar gemalen koffie, koffie bonen, espresso, koffie-pads, koffie-cups of oploskoffie… Ook voor heerlijke versnaperingen bij de koffie kunt u bij onze koekafdeling in diverse varianten terecht

Ontdek met ons alle smaken!

Met onze Nescafé Dolce Gusto koffies haal je naast de lekkerste variaties ook de beste kwaliteitskoffie in huis. Alle koffie wordt namelijk luchtdicht verpakt zodat de kwaliteit behouden blijft. En door de perfecte druk van onze koffiemachines ben je iedere keer verzekerd van een heerlijke koffie met klasse. Ook de originele koffiekoppen zijn bij ons verkrijgbaar. Een verpakking met twee kopjes.


Entdecken Sie mit uns alle Geschmacksrichtungen!

Mit unseren Nescafé Dolce Gusto Kaffees erhalten Sie neben den leckersten Variationen auch Kaffee von bester Qualität. Der gesamte Kaffee ist luftdicht verpackt, damit die Qualität erhalten bleibt. Und dank des perfekten Drucks unserer Kaffeemaschinen können Sie sich jedes Mal auf einen köstlichen Kaffee mit Klasse verlassen. Die originalen Kaffeetassen sind auch bei uns erhältlich. Ein Paket mit zwei Tassen.

 

VERSAFDELING

Onze Noord-Hollanse kaas snijden wij zelf. Ons assortiment bestaat uit diverse kazen. In het voorjaar en de zomerperiode hebben wij ook verschillende soorten fruit voorradig Laat u informeren door onze medewerkers. Ze staan u graag te woord.

ZOETWAREN

Van de reguliere Nederlandse snoepjes zoals drop en winegums, chocolade, nootjes noem maar op tot vele buitenlandse zoetigheid.

Blikjes frisdrank en bier

Een grote afdeling met blikjes. Door onze enorme inkoop kunnen we zeer correcte prijzen afdwingen, en voor U een wederom correcte verkoopprijs hanteren. Meer dan 80 soorten frisdranken, alsook bieren en energy-dranken in blik zorgen dat U geen dorst zult hebben. Door de afwezigheid van statiegeld is het voor onze Duitse klandizie een waar prijzen spektakel.

DROGISTERIJ

Wij helpen u graag met alle vrij verkoopbare drogisterij producten. Deze kunt u eenvoudig kopen en dit combineren met een bezoek aan onze winkel.

KARAKTERISTIEKE HOUTEN WIJNVATEN

Wij verkopen ook mooie karakteristieke hele en halve houten wijnvaten. Ze zijn waterdicht en uitstekend geschikt om regenwater in op te vangen, maar ook te gebruiken als (sta)tafel of gewoon als decoratie in uw tuin. In halve vaten kunt u ook mini-vijvertjes aanleggen, met bijvoorbeeld waterlies. Bij aankoop van een heel vat, ontvangt u een kunststof kurk om het vat af te sluiten.

Het is altijd leuk om u weer terug te zien op uw vertrouwde adres. Bent u in de buurt? Komt u dan gerust eens een drankje nuttigen!

POMPOENEN

Sinds kort hebben wij weer pompoenen toegevoegd aan ons assortiment. Breng een bezoek aan onze winkel en zoek uw favoriete pompoen uit. Wij helpen u hier graag bij!

Kleurrijke planten

Houdt u van mooie en kleurrijke planten? Wij hebben nu mooie en kleurrijke planten in ons assortiment. Breng een bezoek aan onze winkel, u bent van harte welkom! 

Elmpterweg 51
6042 KJ, Roermond

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
0475 329 361

Ma – Za 09.00 – 18.00 uur
Zondag 10.00 - 18.00 uur
Alle rechten voorbehouden © , Theelen V.O.F.
Website beheer en onderhoud door LinQxx - Lokaal gevonden worden